Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Melcher Copenhagen.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Melcher Copenhagen.
Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Melcher Copenhagen. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, er denne af vejledende art.
Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra Melcher Copenhagen anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og Melcher Copenhagen. Dette betyder at varene sendes så snart de er færdig produceret. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage efter afsendelse fra Melcher Copenhagen. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende og kan således fraviges.
Risikoen for varene
Risikoen for varer bestilt i vor netbutik overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra Melcher Copenhagen, skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Melcher Copenhagen. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, Melcher Copenhagen har stillet dig i udsigt. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for Melcher Copenhagen.
Fortrydelsesret
Melcher Copenhagen yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal Melcher Copenhagen underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget, dette er også gældende for den emballage og info.skilte der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.
Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgåes på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt at tilgå kontrakten efterfølgende via vores website. Hvis du ønsker, at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til: info@melcher-cph.dk
Pris og betaling
Melcher Copenhagen har du mulighed for at betale via kontooverførsel. Alle priser i Melcher Copenhagen – på web-adressen www.melcher-jewellery.com – er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.
Melcher Copenhagen TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I VEJLEDENDE UDSALGSPRISER SAMT PRISSTIGNINGER. VI HAR INGEN FORM FOR EKSPEDITIONS GEBYR !
Melcher Copenhagen A/S | Telefon: 32 96 81 04 | E-mail: info@melcher-cph.dk

Undskyld, men ehm ...

Vi ved godt at det er irriterende med en popup, men vi vil bare spørge dig om du vil modtage gratis tips og tricks på din mail? Vi sender en gang imellem noget virkelig nyttig information ud, så sign up med det samme og gør dig klar til at blive klogere .... og smukkere :)
 

Vil du have gratis tips og tricks til smykker?