Diamanter til smykker | Diamanter som investeringer

Melcher Diamonds har specialiseret sig indenfor investeringsdiamanter og diamanter til videresalg. Gennem mange år har vi opbygget et stærkt renommé og særlige kontakter, som gør, at vi kan tilbyde vores diamantkunder nogle ganske særlige diamanter. Vores kunder ved, hvad de taler om. Og de ved hvad de vil ha. Hos os får de diamanter ud over det sædvanlige. Det tør vi sige, fordi vores kunder er trofaste og kommer igen. Melcher Diamonds filosofi bygger på:

  • Eksklusivitet

    Hos Melcher Diamonds får du diamanter af en sjælden kvalitet. Vores diamanter er håndplukkede og helt unikke hver for sig. Vores passion for unikke kvalitetsdiamanter betyder, at de hver især er nøje udvalgte.
  • Ekspertise

    Det kræver særlig kompetence og mange års erfaring at fastsætte diamantens værdi ud fra vægt, farve, slibning og klarhed. Vores viden, faglighed og mange års erfaring er det, der gør os til eksperter indenfor eksklusive diamanter.
  • Tryghed

    Når man investerer i diamanter er tryghed et nøgleord. Med høj faglig ekspertise sikrer vi kvalificeret og faglig vejledning. Vi lægger derfor stor vægt på en grundig vurderingsproces, så du altid får en god og ærlig pris.
Guldsmykker der har fået nyt liv, med indfattede diamanter i smuk brilliantslibning.

Melcher Copenhagen A/S | Telefon: 32 96 81 04 | E-mail: info@melcher-cph.dk

Undskyld, men ehm ...

Vi ved godt at det er irriterende med en popup, men vi vil bare spørge dig om du vil modtage gratis tips og tricks på din mail? Vi sender en gang imellem noget virkelig nyttig information ud, så sign up med det samme og gør dig klar til at blive klogere .... og smukkere :)
 

Vil du have gratis tips og tricks til smykker?