Signatursmykker

Guldsmykker fra Flower serien | Melcher Copenhagen

Flowers – blomstrende skønhed.

Melchers Flowerserie bygger på filosofien, at personlige styrker skaber den perfekte skønhed. Alle smykker i serien designes nemlig i samråd med kunden selv. Man bestemmer selv, hvor mange blomster der skal være, og hvilken type sten, der skal sættes i. Hvide eller pink diamanter eller noget helt andet? Mulighederne er mange.

Med Flowers skaber man sit eget personlige udtryk.

Guldsmykker fra Melcher Copenhagen i børstet look og smuk ametyst i unik indfatning.

Spring – spirende magi.

Spirende og forunderlig. Længe ventet, som forår. Spring er skønhed i sin mest enkle form. Som en spire op af den frosne jord strækker stenen sig som en anemone efter solen stråler. Spring ringen fra Melcher er smuk i sig selv, hvad enten den bruges i sin mest enkle form, eller som et frisk pust til dine andre fingerringe.

Guldsmykker i 14 karat guld i serien EARTH med lysgrøn topas og diamanter i brilliantslibning

Earth – universel samhørighed.

Earth serien er i sin enkle form inspireret af universet og vores solsystem – Designet ud fra en tro på, at alt i universet på en eller anden måde hænger sammen. Earth er klassisk og alligevel noget helt specielt. Fås med diamant i kombination med valgfri sten.

Guldsmykkersmykker i serien SPUTNIK med rådiamanter og brillianter

Sputnik – en rejse for sig.

Vidtgående og nysgerrig. Altid på vej mod nye mål. Du kender hende måske – eller måske er hun en side af dig selv. Sputnik er designet til kvinden der tør skille sig ud og vil have noget helt specielt. Og til hende der vil sætte sit helt eget præg på sine smykker. Sammensæt selv serien med slebne diamanter eller rådimanter- eller måske en kombination? Som Flowers serien kan du selv designe smykket efter din smag eller din helt egen personlige historie. Sputnik er en rejse for sig selv.

Melcher Copenhagen A/S | Telefon: 60 60 74 70 | E-mail: info@melcher-cph.dk