Om Mette Melcher

Mette Melcher er anden generation i den familiedrevne virksomhed. Hun er hovedet bag nye Melcher Copenhagen kreationer. Som datter af en guldsmed har hun en medfødt passion og kærlighed for smykkehåndværk og en fascination af ædelsten og metaller.

Mette har ét erklæret mål; at skabe smykker, der understreger ejerens personlighed. Smykker der bliver bærende for ejerens stil og som skiller sig ud. Hun følger ingen forbipasserende trends men laver tidsløse eksklusive smykker, der taler sit eget sprog.

Ambitionen er at gøre op med den masseproduktion, der præger smykkebranchen og istedet skabe helt særlige personlige smykker. Hvert smykke er håndlavet og besjælet med hendes passion.  Og netop passionen, kreativiteten og den tætte kundekontakt er drivkraften i Mette Melchers arbejde.

Mette Melcher, Melcher Copenhagen
Melcher Copenhagen A/S | Telefon: 32 96 81 04 | E-mail: info@melcher-cph.dk

Undskyld, men ehm ...

Vi ved godt at det er irriterende med en popup, men vi vil bare spørge dig om du vil modtage gratis tips og tricks på din mail? Vi sender en gang imellem noget virkelig nyttig information ud, så sign up med det samme og gør dig klar til at blive klogere .... og smukkere :)
 

Vil du have gratis tips og tricks til smykker?