Perler

Hvad betyder de forskellige ædelsten?

Det er ikke kun diamanter og brillanter der kan indfattes i guld og sølvsmykker. Faktisk er der virkelig mange smukke og farverige sten – eller ædelsten – der sagtens kan sættes sammen med dit ynglingssmykke. Læs mere under her – og bliv klogere på, hvad stene egentlig kan betyde for dig.

Hvis man er en smule spirituel.. eller måske bare synes, at ting gerne må give lidt mere mening, så er det “sten”sikkert, at du vil få noget ud af, at læse denne blog. Vi giver dig nemlig en sjov og unik viden, omkring ædelsten og deres betydninger. Vi har udvalgt 5, som vi selv har indfattet i smykker – og som kunderne efterfølgende har sagt, giver dem energi og godt humør, når de har dem på.

Diamanter … 

Diamanter er kendt som den reneste og smukkeste af alle ædelstene. Den blev i gamle dage kaldt for retfærdighedens vogter – og kunne afsløre om mennesker havde skumle planer, bagtanker, eller lignende.

Diamanter beskytter deres bærer mod fare – og efter sigende skulle diamanter have ekstra stor effekt på mennesker der er født i april og maj. Nærmest gøre dem ubetvingelige.

Diamanter

Perler … 

Perler kommer i mange farver, størrelser og afskygninger. I en smuk ring, eller halssmykke, kan den virkelig sætte trumf på dit look – men samtidig kan den også have en reel betydning for dig. Hvis du altså tror på det spirituelle også…

Man siger at perler betyder tårer… Men samtidig er et symbol på skønhed. Den der bærer perlesmykker, vil have et unikt skær i øjnene og en let følelse i krop. Med andre ord, er perler et symbol på skønhed …

Perler

Ametyst … 

En ametyst siges at have mange gode egenskaber. Blandt andet vil den der bærer den, være bedre til at fjerne onde eller tunge tanker – og samtidig give indsigt i skjulte ting.

Ametystens egenskaber hænger sammen med dens slibning – en hjerteslebet ametyst var oprindeligt det, som middelalderens damer, gav til deres riddere på sankt valentins dag.

Ametyst

Rav … 

Rav i sig selv, bærer på så meget historie. Det stammer fra harpiks, og kan være flere millioner år gammelt. Faktisk kan et enkelt lille stykke rav, have været dryppet fra et pinietræ, på et sted, hvor der er idag er vand.. Østersøen eksempelvis.

I gamle dage i Skotland, gav man vordende brude, en halskæde af rav. Smykket skulle efter sigende give pigen styrke til at modstå onde ånder – og give hende styrke og tiltrækningskraft til at holde på sin udkårne.

Rav

Smaragd … 

En smaragd er en ædelsten i en smuk grøn farve. Den grønne farve er god for øjnene – og i gamle tider sagde man, at bæreren af et smaragdstykke, ville få klarsyn, gode øjne, og profetiske gaver.

En smaragd er en virkelig smuk sten, der prydede skæftet på riddersværd, kongekroner, og unikke smykker i gamle tider. Den bærer på så meget historie, og vil give bæreren et unikt look, der ikke ses mange steder mere.

smaragd

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar