Jeg er forelsket …

… eller det vil sige, det har jeg været 🙂

Overskriften hænger egentlig sammen med noget helt andet – og så har vi faktisk lige udgivet et nyhedsbrev, som jeg selv synes var så ærligt og godt, at dele af det, fortjente, at få sit eget liv på vores blog også… det handlede også om,  “jeg er forelsket”

Historien er denne:

En mand kommer ind på værkstedet… jeg kender ham godt. En god gammel ven.

Han sætter sig ned i stolen overfor mig og allerede her, kan jeg se på ham, at han er glad. Øjnene stråler og man kan mærke på ham, at han skal til at gøre noget stort.

“Mette, jeg skal fri til min kæreste…. og jeg har brug for nogle råd omkring den ring jeg skal bruge”

Alene at han vælger mig som “rådgiver” er en kæmpe ære og noget jeg tager meget alvorligt.

Han er meget forelsket og undervejs i vores samtale der varede det meste af en time, får han netop sagt ordene: ” jeg er forelsket ” jeg sugede dem til mig med det samme og jeg blev bekræftet i – endnu engang – at mit job er fantastisk.

Efter vores session hos mig fik jeg denne SMS:

“Hej Mette, hun sagde ja! Tusind tusind tusind tak for din store hjælp.. Næste gang kommer vi sammen, for at se på vielsesringe”

Denne historie er jo bare een af mange, som vi har været med til at skrive på værkstedet på Islands Brygge. Spørgsmålet er hvilken historie vi skal skrive næste gang… om det skal være endnu en “jeg elsker dig – historie”, eller en “jeg elsker dig stadig – historie” Måske en, “undskyld jeg var en kegle-historie”

… det er egenlig lige meget hvad for een vi skal være med i… vi gør det gerne, hver dag, i 40 år mere.

De bedste hilsner

Mette Melcher

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar