Skal du giftes?

13988714_10210045973655736_1058389953_nSæsonen for bryllupper nærmer sig med hastige skridt nu..

Der er sikker mange der er i gang med planlægningen af Deres store dag. Det er en dag man aldrig glemmer, og jeg ved godt at man som brudepar ønsker sig den perfekte dag. Men kære brudepar, kom nu i god tid, når i skal vælge Jeres vielsesringe. Det der med 2 uger i forvejen, er altså ikke smart.. Hvis I nu gerne vil have noget der er lidt anderledes eller i har måske noget gammelt guld fra mormors gamle vielsesring, der gerne må indgå, så er der brug for mere tid end 14 dage:-).

Hvis du har gammelt guld i skuffen, kigger jeg gerne på det for dig, så du kan få lidt ideer til dit nye smykke eller vielsesringe.

Jeg kan hjælpe Jer med at vælge de ringe der opfylder Jeres drøm, men husk I ikke er de eneste der fundet ud af at det er smukt at blive gift i maj..

Jeg kan for øvrigt varmt anbefale dig som brud at kigge nærmere på House of Brides i Tåstrup. Jeg var selv forbi for nyligt for at holde et møde med Hanne, som forpagter butikken. Det er et skønt sted, og de har forskellige virkelig gode løsninger for en alle tiders kjoleoplevelse til dig og dine veninder.

 

Kærlig hilsen

Mette Melcher

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar