Damesmykker | Guldarmbånd fra Melcher Copenhagen.

Morgengaven.. Der er noget jeg har tænkt over.!

Guldsmykker der har fået nyt liv, med indfattede diamanter i smuk brilliantslibning.Det er jo en gammel tradition, at man giver hinanden en gave dagen efter den store dag.

Jeg fik selv en smuk gave af min mand, som jeg har glædet mig over mange gange siden. Der er mange der vælger at morgengaven skal være et smykke. Til bruden er der jo oceaner af muligheder for at vælge et smukt smykke, til manden kan det være lidt sværere, men man kan virkelig lave nogle meget personlige smykker til brug for denne morgengave.

Nå, men til det jeg har gået og tænkt over.. 🙂

Den dag der, hvor man bliver gift, vil man jo gerne se godt ud, og det hele skal stå snorlige og generelt være helt perfekt. Men måske mangler man lidt, den helt rigtige halskæde eller øreringe, så går man måske ud og låner noget, eller bruger noget man har. Man har i farten nævnt for sin mand at man mangler noget til ørene. Manden lytter i det skjulte og vil jo gerne glæde sin kommende hustru, så han køber de der øreringe hun ønsker sig, og giver hende dem DAGEN EFTER… Det giver INGEN mening, giv dog hinanden de gaver om morgenen på dagen, hvor i bliver gift. Bruden får de helt rigtige øreringe på og gommen får måske de helt rigtige manchetknapper i skjorten. En gang imellem må man gerne bryde traditionerne;-)

Kærlig hilsen

Mette Melcher

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar