Damesmykker | Guldarmbånd fra Melcher Copenhagen.

Kan du se forskel på 8, 14, 18 og 24 karat guld?

Kan du se forskellen på guld?? Måske kan du, hvis du kender tricket. Men hvad er så det trick?

De helt gamle smykker kan være stemplet med navnestempel to gange, det betyder at det er 8kt, men der er mere endnu …

Har dit smykke ikke et stempel, men tror du alligevel det er guld, kan man teste det, og få svaret. Det er en simpel test, de fleste guldsmede kan foretage. Vi kan ihvertfald hos os.

Se dig for når du køber guld i udlandet, køber du en kæde der er stemplet 585 oppe i låsen, så kan du risikere det kun er låsen der er guld. Så husk at det handler om tillid, så hvis det lyder for godt til at være sandt, så kan det være det ikke er pengene værd.

Men hvad er så det trick ellers? Der må være mere i det…

Stempler! Kig efter stemplet i smykket, hvis det opfylder den danske stempellov (det skal smykker der købes/handles i dk) er stemplerne som følger: 333 = 8kt 585=14kt  750=18kt  925=sølv. Disse stempler skal være efterfulgt af et navnestempel, som kan være en forkortelse af initialer.

Guld er uforgængeligt, det holder hele livet og har altid en værdi. Du kan altid få lavet nye smykker af dit gamle guld, hvis det trænger til nyt liv.

Så i stedet for at have gammelt guld liggende hjemme i skuffen, så byt det til nyt, og få smykker du har lyst til at bære hver dag. Se alle mulighederne for dette på vores hjemmeside, eller følg os på Instagram og Facebook for inspiration:-)

En god ide er eksempelvis at få gammelt guld der måske er arvet, indarbejdet i de ringe i vælger som vielsesringe.. Se meget mere her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar