Smukke guldsmykker | Her som øreringe med unikt mønster og smuk slebet ametyst som hænger.

5 tips til at holde dine smykker pæne!

Smykker er ikke pæne når de er beskidte… Man kan faktisk give et lidt uheldigt indtryk af sig selv, HVIS man render rundt med beskidte smykker – og det er faktisk nemmere at se om de er beskidte, end du tror! Læs under her hvordan du nemt og hurtigt kan holde dine smykker smukke og præsentable – helt selv!

Råd 1.

Tag dem af når du sover, det slider på dem og de bliver nussede.

Råd 2.

Tag dem af når du går i bad, vasker op eller gør rent, der sætter sig fedt og sæberester i dine smykker.

Råd 3.

Har du perler, skal du bruge dem tit, de har godt af fedt fra huden, men de har IKKE godt af parfume og creme.

Råd 4.

Når de er blevet beskidte alligevel, for det bliver de:-) så gør dem rene med varmt vand, lidt sulfo og en blød tandbørste. (Dette gælder ikke perler)

Råd 5.

Har du brillanter i dine smykker er det rigtig effektivt, at dyppe dem kortvarigt i sprit, efter du har brugt brugt tippet ovenfor. Sprit affedter og får brillanterne til at skinne smukt igen.

Guldsmykker

Holder du dine smykker ved lige, vil du glæde dig mere over dem, når du tager dem på. Andre vil kunne se de er smukke og velholdte. Du bryder dig jo heller ikke om at gå i slidte mudrede sko vel?!

Sådan et par øreringe der aldrig bliver taget af, de er møgbeskidte, og lige så fyldt med bakterier som det sorte under neglene, og dem holder vi jo gerne rene for snavs – så gør det samme med dine smykker.

Har du smykker i hvidguld, bør du regelmæssigt få dem rhodineret, så de holder den smukke hvide farve. Det er også en god ide, at få efterset smykkerne hos guldsmeden regelmæssigt, især hvis du har smykker med sten i. Sidder stenen i en slidt fatning, er der risiko for at tabe den, så smykker skal vedligeholdes ligesom alt andet der slides.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar