Guldsmykker fra Melcher copenhagen i serien flower. Serien indeholder både diamanter, brillianter, og andre ædelstene.

Lad ikke tyven løbe med dine smykker – her er 5 tips til at undgå det!

Åhh, det er så belastende når man ikke kan ha’ sine ting i fred ik’?

Man kan aldrig vide, hvornår de ubudne gæster kommer, de ringer jo ikke ligefrem inden. Men hvis du nu forbereder dig selv på, at de måske en dag vælger DIT hjem, så er det alligevel lidt nemmere at være dig, når de ubudne har været forbi.

De stjæler selvfølgelig ikke kun smykker, men smykker er bare noget de specifikt går efter, for det er let at omsætte, og nemt at bære væk.

Så hjælp dig selv og læs vores tips under her!

1. Sørg for at have billeder af alle dine ure og smykker, gerne billeder hvor man kan se stemplerne i smykket.

2. Tag billeder af alt hvad du har af certifikater, kvitteringer, æsker byttemærker osv.

3. Har du arvet smykker, som du ikke kender værdien af, bør du altid få dem vurderet ved guldsmeden – det koster noget, men det er hele arbejdet og prisen værd, hvis du en dag skulle miste det. Det er SÅ svært at få det vurderet når først det er stjålet.

4. Tjek hvad du er dækket for i værdi i dit forsikringsselskab, det er som regel en procentdel af den samlede indbo, der dækker smykker. Så hvis værdien af dine smykker overstiger denne værdi, skal du tegne en ekstra forsikring, ellers får du ikke dækket dine smykker.

5. Gem de smykker væk du ikke har på, de skal ikke ligge fremme, og du skal finde et gemmested, man ikke lige falder over. Lad bare de billige similismykker ligge fremme, så kan man jo håbe de ikke finder de vigtige smykker.

Alle de billeder du har taget af dine smykker, skal ikke ligge på den computer de også render med, så sørg for at de ligger et sted i cyberspace, så du altid kan tilgå dem. Gør det NU, så du har styr på alt hvad du har, for tyven ringer ikke først:-).

På trods af det lidt dystre tema i denne blogpost, så ønsker vi dig en rigtig god dag. Og husk at vi gerne hjælper dig med at få værdisat dine smykker hvis du ikke ved hvad de er.

Hilsner fra

Mette

Melcher-Copenhagen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar