Hvem er vi egentlig her hos Melcher Copenhagen?

Vi har efterhånden mange følgere og læsere på bloggen..:-) og tak for det, det er dejligt.

Men hvem er vi så? Der står godt nok en del om os på hjemmesiden, men måske har I ikke fået det læst, så her kommer en lille historie:-)

Melcher Copenhagen har snart jubilæum, vi fylder 40år til sommer. Det er vildt nok at tænke på, at der er smuttet 40 år med sådan en fart. Min far startede i 1976, fordi han vandt en tipsgevinst, som gjorde det muligt – det er meget skægt at tænke på, at den var kickstarten til, at lave et lille værksted han kunne udvikle sin egen kollektion fra.

Jeg er jo så født ind i branchen og har lige så langt tilbage jeg kan huske, kommet på værkstedet, hjulpet med at holde værktøj og også set min lillebror komme her og gøre det samme. Idag sidder jeg så som den øverste chef i foretagenet og glæder mig hver dag over, at jeg kan drive familievirksomheden videre.

Udover mig selv – Mette – så er det jo også min far – Claus Melcher – der sørger for at tingene kører hernede. Med hans speciale i indfatninger og reparationer, og mit speciale i diamanter og guldsmykker, samt salg af samme, så er vi et rigtigt godt team, der sammen vil gå rigtigt langt for, at venner af værkstedet, kunder, og samarbejdspartnere får noget ud af at komme hos os.

Vi går op i håndværket og har faglig stolthed, øverst på listen over ting, som vi gerne vil vise omverdenen. Hvis du kommer ned til os, enten for at snuse til atmosfæren i et ÆGTE dansk smykkeværksted, eller for at handle, så vil du forstå – og se – hvad vi mener 🙂

Uanset hvad, så vil vi gerne fortælle mere om os og vores metoder ift smykkeproduktion, så hvis du har lyst til at kigge ind til en kop kaffe, og / eller snuse til vores kollektion, så er du velkommen. Det er jo snart sæson for både bryllupper og konfirmationer, så det kan da være vi kan finde på noget til dig … 😉

De bedste hilsner

Mette Melcher

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar