Svært at tage en beslutning … ? Mænd, husk overraskelsesmomentet!!!

Det hænder at vi får besøg af mænd på værkstedet ….

Det er altid sjovt – fordi det ofte foregår sådan, at de har et billede med ned fra et katalog, som de har set deres bedre halvdel bladre i … og imellem linjerne har fået at vide at: “det kunne da være MEGA dejligt, hvis du lige havde sådan en med hjem en dag”

Fuld gas på fantasien … eller ikke 🙂

Ofte ender det med, at de kære mænd må tage deres koner med ned til os – og det jo ikke ligefrem super overraskende.

Vielsesringe fra Melcher Copenhagen

Måske du ikke har fanget den endnu, men der er faktisk to led i den her historie …

1: Mand – “grow some imagination” og lad os hjælpe dig… Vi er her netop for at rådgive dig og fortælle dig om, hvad der trender nu – hvad kvinder faktisk godt kan lide at have på af smykker – og hvor fedt det egentlig er, at blive overrasket af sin mand. Alt det, kobler vi sammen så du er bedst muligt klædt på til, at DU tager beslutningen om, hvilket unikt smykke vi skal lave til din bedre halvdel.

2: Kvinde – “let your man do his thing …” … og lad os hjælpe dig – fristes vi til at sige…. 🙂  Befri dig selv og lad din mand tage en kvalificeret beslutning udi, hvad han mener du vil kunne lide … men også hvad han mener du vil se godt ud, ved at bære.

Overraskelser er dejlige.. og mange husker overraskelser de har oplevet for 30 år siden bedre, end hvad de fik til sidste fødselsdag.

Vi vil gerne være med i dine erindringer – og har i mange år været med til at sætte evige præg på mange overraskelser rundt omkring i verden. Fra frierier på sandstrande, til morgengaver på hotelværelser. Fra dåbsgaver til niecer, til konfirmationsgaver til samme.. Vi har været med rigtigt mange gange – og vi ELSKER at hjælpe folk med at skabe minder og overraskelser der holder et helt liv.

Guldsmykker og diamanter er smukke og værdifulde. Det samme er minder ….

Kærlig hilsen

Mette Melcher

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar