Gå ikke glip af en unik investering – diamanter!

Vi har skrevet om det før… diamanter som investering. Det indlæg vi skrev for et par måneder siden, er et af de mest læste indlæg på vores blog. Læs det igen her: Diamanter

… og hvorfor det?

Vi gav i det indlæg nogle rigtigt gode råd omkring diamanter, som investering – og det vil vi gerne tage op igen. Efterspørgslen på diamanter stiger og stiger. Vi mærker det tydeligt – og hvergang vi har besøg på værkstedet af kunder og samarbejdspartnere, går snakken på investeringer, i netop diamanter.

Diamanter

En af grundene til at det er en god ide er, at efterspørgslen stiger. Det er især Rusland og Kina, der trækker store mængder af diamanter til sig, og derfor stiger priserne på diamanter også.

De fleste diamantminer bliver på et tidspunkt tømt … ligesom olie reserverne. Og selvom det er en underlig sammenligning, så hænger spørgsmålet om udbud og efterspørgsel unægteligt sammen.

Jo flere der vil have noget … jo mere koster det … især hvis der ikke er ret meget af det der efterspørges. Så tænk hvis du havde et par diamanter der lå i skuffen, i bankboxen, eller i pengeskabet, som bare lå og skabte mere værdi. Lidt ligesom aktier… men bare hvor risikoen er lille.

Vi vil gerne hjælpe dig. Både med rådgivning omkring diamanthandel og med selve indkøbet. Rådgivningen er gratis, så hvis du har lyst til en mere dybdegående gennemgang af dine muligheder, så lad os tage en kop kaffe hurtigst muligt.

Udviklingen siden starten er året, er gået opad. Så gå ikke glip af muligheden for at lave en investering der kan give både langsigtede og kortsigtede gevinster …

… tag kontakt til os …. hvis du alligevel går med investeringstanker.

… og så læs lidt mere om diamanter her: Diamanter hos Melcher Copenhagen.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar